VISUL UNEI LEBEDE

A fost odata o lebada care parea ca este diferita de suratele sale si isi dorea foarte mult sa se intample un miracol in viata sa care sa o scoata din gasca sa unde in afara de galagie si clampanit din cioc nu se intampla nimic deosebit.

Pana cand intr-o buna zi, pe la amurg, plutind usor pe suprafata lacului printre firele de stuf lasand pe apa unduiri in forma de spirala, etalandu-si tinuta sa eleganta, visand cu oarecare nostalgie la ziua in care va deveni vedeta, se intalni cu fondatorul  unui ziar online, pasionat de fotografie, pe care distanta considerabila nu l-a impiedicat sa obtina cateva poze minunate cu frumoasa balerina a lacului.

Dar visul lebedei a ramas in stadiul de schita si s-a epuizat la fel de repede precum un foc de paie. Fotograful a plecat multumit, iar lebada a ramas sa viseze in continuare, poate vise mai realistice.

Cunoscatorii probabil si-au dat seama ca a fost o joaca cu cele 12 cuvinte propuse de Edi unde veti gasi si alte povesti, iar gasca de lebede erau de fapt gaste caci lebedele nu sunt galagioase, canta doar la finalul visului numit viata. Va las in schimb sa ghiciti cine era misteriosul fotograf amator  🙂

 

Cu drag,

Adi 3PAS

 

 

 

6 Comments

  1. Matilda June 18, 2017 1:36 am  Reply

    Frumoasă poză! 🙂

    • Adrian Tripas June 19, 2017 12:52 am  Reply

      Daa, o lebăda la răsărit, a fost una din cele mai reușite … multumesc 🙂

  2. Suzana June 23, 2017 4:14 pm  Reply

    Poate ca realismul alegerilor este o mica lectie pe care am invatat-o de la lebada ta! 🙂

    Un weekend minunat, Adrian!

    • Adrian Tripas June 23, 2017 9:38 pm  Reply

      Multumesc asemenea Suzana si ma bucur mult ca ai trecut pe aici 😊

  3. Dana June 26, 2017 9:01 am  Reply

    Frumoasă poveste cu doza necesară de învățăminte, iar fotografia e foarte reușită! Ai sutprins-o exact ca o balerină pe lac… Eu de la duzina aceasta am lipsit, dar mă bucur să citesc poveștile voastre. O săptămână cu bucurii! 🙂

Leave a Reply