SUPREMATIA TANTARILOR

Intr-o perioada de timp pe care nu o putem determina cu exactitate, se ducea o lupta crancena intre oameni si tantari.Oamenii etichetasera tantarii drept insecte daunatoare si periculoase si in fiecare vara, cand prezenta lor se facea simtita pe pielea tuturor, se pulverizau in aer tot felul de substante otravitoare incercand sa-i elimine pe tantari, pentru totdeauna de s-ar putea. Intamplarea face ca nu le iesea deloc exterminarea tantarilor asa cum au facut cu alte specii de vietuitoare care nici macar nu ne deranjau.

Tantarii la randul lor deveneau tot mai agresivi si se pare ca reuseau sa supravietuiasca acestor atacuri si in fiecare vara reveneau cu forte proaspete si parca din ce in ce mai rezistenti la atacurile cu insecticide.

Numai ca  intr-o zi, tantarii care din punct de vedere social erau mai bine organizati si mai disciplinati decat multi dintre noi oamenii, au intrunit un consiliu ca sa discute despre razboiul acesta care se duce an de an. Si au hotarat sa schimbe total strategia de lupta deoarece chiar daca ar fi castigat cumva razboiul, ei AVEAU NEVOIE DE OAMENI CA SA TRAIASCA.

Asadar niste tantari cercetatori din Marea Britanie au creeat o substanta ce odata introdusa in corpul uman putea prin intermediul neurotransmitatorilor sa trimita un mesaj prestabilit, catre creierul omului fara ca acesta sa isi dea seama de acest lucru.

Si pentru inceput, ca experiment, mesajul venit parca de nicaieri era ca insecticidele folosite impotriva tantarilor sunt extrem de nocive pentru om, si pot fi inhalate pe calea aerului sau ingerate odata cu fructele ce se aflau inca in copaci la momentul administrarii insecticidelor. Substanta de control era injectata in corpul uman odata cu intepatura pentru hrana.

Aceasta actiune a avut un succes atat de mare incat oamenii au incetat sa mai foloseasca insecticide si au inceput sa caute metode mai putin nocive, iar tantarii bucurosi de aceasta prima victorie au inceput sa pregateasca etapa a doua a planului de actiune.

Aici fac o mica paranteza precizand ca tantarii au observat ca populatia este in mare parte adormita, hipnotizata parca, usor de manipulat prin mass-media si alte cai, si atunci sarcina lor s-a usurat vizibil deoarece era suficient sa injecteze substanta de control unui numar redus de oameni, cei care controleaza si iau decizii in numele tuturor.

Urmatorul pas, extrem de important pe care l-au pus la cale tantarii a fost sa isi modifice modul de a intepa in asa fel incat omul sa nu se mai simta atacat, pur si simplu nu va mai simti prezenta tantarilor desi ei se vor hrani in continuare cu sangele lor. Totodata vor avea grija ca trompa sa fie sterila deoarece nu au nici un interes ca oamenii sa fie bolnavi.

sursa foto:internet

Acest al doilea pas a fost mai greu de implementat deoarece se adresa tuturor tantarilor. Dar  odata facuta,  modificarea se transmitea genetic generatiilor urmatoare, care erau mult mai performante si mai eficiente.

Acum dupa ce au reusit sa lase oamenilor impresia ca au castigat razboiul si nu s-au mai simtit amenintati ca specie, puteau gandi in liniste startegia de viitor.

Partea interesanta a strategiei lor era ca avea ca principal obiectiv supravietuirea in bune conditii a speciei umane ca element important in supravietuirea tantarilor.

Tantarii aveau nevoie de oameni sanatosi, cu sangele curat asa ca urmatoarele mesaje strecurate subtil prin metoda mai sus amintita se refereau la imbunatatirea calitatii vieti si automat aceasta a avut ca efecte “secundare” cresterea duratei de viata a omului si intregii planete, prin faptul ca omul a invatat sa aiba grija de el si de cei din jur, de mediul in care traieste si de celelate vietuitoare ale planetei, plante sau animale.

Aceasta a fost o pura fictiune, dar ca orice fictiune are si un sambure de adevar pe care te rog sa-l mentionezi intr-un comentariu. Sunt sigur ca ai prins ideea, ca si in cazul altor povesti.

Cu mult drag

Adi 3PAS

Leave a Reply