LAMPIO SI GRAUNTELE DE LUMINA

O poveste extraordinara pe care de data aceasta nu am scris-o eu. Dar fascinatia comuna pentru aceste minuni mici ce lumineaza in intuneric, m-a facut sa-l cunosc pe Tony Adam. Lampio si grauntele de lumina este un spectacol de teatru pentru copii mai mici si mai mari, genial pus in scena de Tony, plecandde la povestea in sine plina de invataminte folositoare si continuand cu decoruri, costume si nu in ultimul rand talentul si entuziasmul tinerilor actori ce au interpretat aceasta piesa.

Am avut placerea de a fi prezent la premiera spectacolului care m-a tinut intr-un placut suspans pana la final, cand emotiile s-au manifestat prin cateva lacrimi de bucurie, deoarece intr-un mod misterios m-am simtit atat de prins de poveste incat am simtit ca fac parte din ea.

O asocierea geniala intre starea de fericire si sclipirea luminitei licuricilor au facut din acest spectacol o lectie de mare valoare pentru cine si-o insuseste, as putea spune indifereant de varsta.

Aceasta nu este o recenzie propriuzisa ci este modul meu de a spune mai departe, cu mare drag despre ceea ce intr-o seara de luni a adus atata bucurie si satisfactie ata mie cat si lui Maria  care la final a facut poze cu fiecare personaj in parte.

Sunt recunoscator lui Tony Adam si celor care sunt alaturi de el, pentru eforturile care le fac, si pentru bucuria care reusesc sa o aduca in suflete. Recomand cu multa sinceritate acest spectacol ce merita vazut de intreaga familie, iar biletele pentru el se pot achizitiona de aici .

 

Adi 3PAS

 

Leave a Reply