ILUSTRATA PRAFUITA

Am aruncat o privire pe blogul lui Edi la Clubul Cuvintelor ca sa vad ce a mai aparut nou. Nu am mai scris de multisor pe teme propuse si recunosc ca imi era dor. Dor de mine si de scormonit in sufletul meu. Si am descoperit editia 125 unde totul se leaga incredibil de frumos, precum un puzzle, element cu element.

Mi-am adus aminte ca nu am terminat de pictat ultima schita inceputa si a trecut atata timp incat s-ar fi prafuit daca nu era in caietul de desen. Asa ca sper sa am timpul si dispozitia necesare sa finalizez cu grija schita in timp util ca sa o pot folosi ca imagine pentru aceasta postare.

Intre timp ma delectez cu un minunat concert de pasarele adunate pe coama casei si nu pot decat sa ma bucur ca se intampla asta in timp ce muncesc sa castig banutii de fiecare zi. Este foarte important sa te bucuri de fiecare moment si sa observi cat mai multe in jurul tau, cum ar fi de exemplu sa fotografiezi o narcisa aflata langa gardul de fier al unei gradini in timp ce astepti masina sa soseasca in statie.

Si acestea fiind spuse, imi pun pensula si creionul in teaca deoarece o cheltuiala prea mare de timp pentru o poveste o poate face plictisitoare.

Iar daca nu v-ati plictisit va invit sa cititi si povestile celorlalti accesand link-ul de la inceputul articolului.

Cu drag

Adi 3PAS

4 Comments

 1. prietena-japoneza May 7, 2017 12:39 pm  Reply

  ai scris parcă în ”joacă” dar ai scris atât de bine !
  pupic !

 2. Adriana May 9, 2017 2:23 pm  Reply

  Trei pași făcuți si spre blogul lui Eddie dar si spre noi cei care am scris, iar azi facut-am noi trei pasi întru vizita de recunoastere. Am scos un zambet din teaca si n-am cheltuit nicio secunda in zadar. Multumim pentru text. Pe curand…

  • Adrian Tripas May 13, 2017 9:36 pm  Reply

   Multumesc și eu din toată inima pentru vizita…Va mai aștept cu drag ☺

Leave a Reply